2017 Kamp Kayıtları 1 Ekim’de Açılıyor

Gençtur'un Ofisinde Yoğunluk

Yeni ülkeler, yeni arkadaşlar, yeni kültürlerle tanışmak için bulunmaz bir fırsat olan Uluslararası Gönüllü Çalışma Kampları’nın 2017 kayıtları 1 Ekim’de açılıyor. GENÇTUR’un dünyanın kapılarını gençlere açan, ekonomik bir kültürel değişim programı olan Uluslararası Gönüllü Çalışma Kampları’na 2016 yılı içinde 500’e yakın Türk genci katıldı. GENÇTUR 2017 yılında bu sayının üzerine çıkmayı hedefliyor.

Erken kayıt olarak hem öncelikli kamp seçim hakkına sahip olabilir hem de 225 Euro’luk toplam kayıt ücretini 5 aylık 2 ayrı taksitte ödeme olanağından yararlanabilirsiniz. Özellikle kamp ve katılımcı sayısı kısıtlı olan 18 yaş altı kampları için başvuracaksanız elinizi çabuk tutmalısınız. Geçmiş yıllardaki deneyimlerimize göre bu yaş grubunun kayıt kotası 2-3 gün içinde dolmaktadır. Kota sonrası kayıtlarımızı ancak yedek listeye almaktayız.

Ön kayıt için ilk taksit olarak 100 Euro karşılığı TL., 1 fotoğraf ve GENÇTUR’da doldurulacak başvuru belgesi  yeterlidir. 18 yaş altı için başvuranlardan ayrıca ıslak imzalı veli onay belgesi alınmaktadır.